Skip to main content
 • MEER DAN 40 JAAR ERVARING
 • ADVIES, PLANNING, UITVOERING EN NAZORG
 • 24 UUR PER DAG, 7 DAGEN PER WEEK

Met behulp van geavanceerde lekdetectie technieken sporen wij altijd de exacte locatie van uw lek op!

Bel ons direct: 088-0101401

Dakinspectie: preventief onderhoud voor een duurzaam dak

Waarom een dakinspectie belangrijk is

Een periodieke dakinspectie is essentieel om problemen vroegtijdig te detecteren en kostbare schade te voorkomen. Enkele redenen waarom dakinspecties belangrijk zijn:

 • Voorkomen van lekkages – Regelmatige inspecties kunnen kleine problemen identificeren voordat ze groter worden en leiden tot grote lekkages en waterschade.
 • Verlenging van de levensduur van het dak – Door vroegtijdige reparaties en onderhoud kan de levensduur van uw dak aanzienlijk worden verlengd.
 • Bescherming van uw interieur en eigendommen – Voorkomen van waterschade aan de binnenkant van uw huis, die kan leiden tot schimmelvorming en structurele schade.
 • Kostenbesparing – Tijdige detectie en reparatie van problemen kunnen hoge kosten voorkomen die gepaard gaan met uitgebreide dakreparaties of volledige vervanging van het dak.

Wat omvat een dakinspectie van Daklekkage.nl?

Bij Daklekkage.nl voeren we graag uw (periodieke) dakinspectie uit. Deze kan o.a. omvatten:

 1. Visuele inspectie
  We inspecteren het dakoppervlak, de dakbedekking en alle dakonderdelen visueel op tekenen van slijtage, schade of veroudering. Dit omvat het controleren van dakpannen, dakdoorvoeren, schoorstenen en goten.
 2. Gedetailleerde analyse
  We gebruiken geavanceerde technieken zoals thermografie en vochtdetectie om verborgen problemen op te sporen. Thermografie helpt bij het detecteren van temperatuurverschillen die kunnen wijzen op vochtproblemen, terwijl vochtdetectie de aanwezigheid van vocht onder het dakoppervlak identificeert.
 3. Dakdoorvoeren en afdichtingen
  Inspectie van dakdoorvoeren, zoals ventilatiepijpen en schoorstenen, op lekkages en slechte afdichtingen die waterinfiltratie kunnen veroorzaken.
 4. Controle van de dakconstructie
  Evaluatie van de dakstructuur om te controleren op tekenen van verzakking, verzwakking of schade aan de draagbalken en ander ondersteunend materiaal.
 5. Rapportage en advies
  Na de inspectie verstrekken we een gedetailleerd inspectierapport met bevindingen en aanbevelingen voor eventuele reparaties of onderhoudswerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Dit rapport omvat foto’s van probleemgebieden, beschrijvingen van de problemen en voorgestelde oplossingen.
 6. Periodiek onderhoudsplan
  Op basis van onze bevindingen kunnen we een periodiek onderhoudsplan opstellen om de gezondheid en duurzaamheid van uw dak te waarborgen. Dit plan omvat aanbevolen inspectie-intervallen en specifieke onderhoudstaken die moeten worden uitgevoerd om uw dak in optimale conditie te houden.
 7. Nazorg en opvolging
  We bieden ook nazorgdiensten om ervoor te zorgen dat alle aanbevolen reparaties en onderhoudswerkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden.

Neem contact op

Plan vandaag nog een dakinspectie om de gezondheid van uw dak te waarborgen en problemen vroegtijdig aan te pakken! Neem contact met ons op voor een professionele dakinspectie en deskundig advies.

Voordelen daklekkage.nl

 • Enorme kostenbesparing bij de zoektocht
 • Wij maken gebruik van de nieuwste meettechnieken
 • Daklekkage.nl is binnen 24 uur bij u, in heel Nederland
 • Gemotiveerde specialisten met jarenlange ervaring
 • Snel uw meetrapport in huis
 • Geen onnodig hak- en breekwerk
 • Schade wordt naar alle tevredenheid afgehandeld